Agenda

1 agenda-item
Bijvoorbeeld: 17-06-2019
Bijvoorbeeld: 17-06-2019

Marktinformatiebijeenkomst 'Nulmeting Archeologische Rijksmonumenten'

Om de huidige staat van alle (meer dan 1400!) archeologische rijksmonumenten in kaart te brengen, is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) op zoek naar archeologische bedrijven die een nulmeting van deze monumenten kunnen maken. Op dinsdagmiddag 5 maart organiseren we in Amersfoort een marktinformatiebijeenkomst over de aanbesteding voor deze opdracht.

Programma Instandhouding Rijksmonumenten

De nulmeting is onderdeel van het nieuwe programma Instandhouding Archeologische Rijksmonumenten. Om de instandhoudingsopgave in kaart te brengen, gaat de RCE in contact met eigenaren om te onderzoeken op welke wijze zij het beste ondersteund kunnen worden. Daarnaast zal kennis worden gedeeld over instandhouding en degradatie.

Europese aanbesteding via Best Value

Omdat deze nulmeting een grote opdracht is, wordt de opdracht via een Europese aanbesteding uitgezet. De principes en het selectieproces van Best Value worden hierin toegepast: we selecteren op onderscheidend vermogen, creatieve invulling van de samenwerking, een hoge prestatie en minimale risico’s voor een realistische prijs. Tijdens deze marktinformatiebijeenkomst brengen we potentiële aanbieders op de hoogte over deze aanbestedingsmethode en is er ruimte voor vragen. De presentatie en een verslag van de bijeenkomst zal aan alle geïnteresseerden achteraf ter beschikking worden gesteld door middel van een publicatie.

Datum en locatie

De bijeenkomst is op dinsdag 5 maart van 14.00-17.00 uur en vindt plaats bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Smallepad 5 in Amersfoort.

Aanmelden

Is uw bedrijf geïnteresseerd? Aanmelding is kosteloos en kan via: https://ctmsolution.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/336769  
(Let op: kunt u de link hierboven niet goed bekjiken, maak dan eerst een account aan als u dat nog niet heeft)

Meer info

Voor vragen of meer informatie: Karin Jorna, karin.jorna@iuc-noord.nl.

05 maart 2019, 14:00 | Smallepad 5 Amersfoort
mrt05